Still wanna come to paint in Bulgaria?

Saturday, July 21, 2007

Swedish citizen get beaten to death by the security of a Black Sea night club, in front of a policeman.
ACAB





Шведски гражданин почина след сбиване в дискотека в Несебър

Задържани са трима охранители от дискотеката, води се разследване
16.07.2007

Шведски гражоданин е починал след инцидент в дискотека в Несебър, съобщиха от полицията в Бургас.

Пострадали при сбиването снощи са двама туристи - шведски граждани, по произход иракчани, на 24 и 26 години, които са били клиенти на заведението. След инцидента са откарани в болница в Бургас. Около 15.10 ч. днес 24-годишният турист е починал, вследствие на получени множество контузии по тялото и главата.

До момента полицията е установила, че след възникнал скандал в дискотеката, се е наложила намесата на охранители от заведението. При извеждането им, шведските туристи са оказали съпротива, използвайки метални боксове и нож. Това наложило използването на физическа сила от охранителите, които сигнализирали за инцидента в РПУ Несебър.

След посещението на местопроизшествието органите на реда помогнали за откарване на пострадалите в болница в Бургас и предприели първоначалните процесуално-следствени действия, посочват от полицията.

Съгласувано с органите на прокуратурата тримата охранители от звеното за самоохрана към дискотеката са задържани, като се установява съпричастността на всеки един от тях към извършеното престъпление.
БГНЕС



Check out the emblematic Sabac anti police song


music code

0 comments: