Cop caught with 100kg amphetamine at our homeland Bulgaria... haha thought you would get rich that easy you pig??

Tuesday, November 27, 2007

Пловдивски полицай задържан с близо 100 кг амфетамини
От това количество могат да се произведат около 16 млн. таблетки, които на арабския пазар струват около 3,2 млн. долара

Пловдивски полицай е бил задържан с близо 100 кг субстанция амфетамини. Това съобщи на пресконференция зам.-директорът на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" Калин Михов.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Дрогата била открита в багажника на автомобила, управляван от 35-годишния Т.Д., служител на "Магистрална полиция" към Областната дирекция "Полиция"-Пловдив. Той бил арестуван на бензиностанция "Петрол", близо до София.

От задържаното количество могат да се произведат около 16 млн. таблетки, които на арабския пазар струват около 3,2 млн. долара. Михов допълни, че често се случва служители на МВР да бъдат използвани за транспортиране на наркотици в страната, тъй като се разчита, че те няма да бъдат спрени за проверка. Наркотичното вещество е натоварено в Батак в дома на втория задържан по случая - С.С., на 35 години. Той е един от лидерите на организираната престъпна група, занимавала се с преработката на амфетамините. Предполага се, че задържаното количество е пътувало към София, след което е трябвало да бъде транспортирано към Турция, където да се таблетира. Задържаният С.С. няма криминални прояви и се води безработен.

0 comments: