Спипаха младия принц на Монако да рисува графити в Милано

Saturday, December 15, 2007

Най-младият принц в княжество Монако - Пиер Казираги, беше хванат от папараци да рисува графити по стените на сграда в Милано, съобщава Пронто София.

19-годишният син на принцеса Каролина от покойния й бивш мъж Стефано Казираги беше увековечен в момент на „сътворяване“ на графити със спрей, наподобяващи негов автопортрет, от фотографи на списание Novella 2000.

В новия брой на жълтото издание бяха публикувани снимки на красавеца плейбой в момент, когато си купува спрей и когато, с нахлузена на главата си качулка „разкрасява“ сграда в модния квартал Брера.

Младият принц живее и учи в Милано. Той обаче все още не се е записал за студент второкурсник в престижния университет „Бокони“.

Според добре осведомени източници в този период от живота си младият Казираги си е взел отпуск в интимната сфера, след нещастния край на любовната си история с младата и красива балерина от Миланската скала Емили Фоийу.

Тя пък вече се утешавала в обятията на друг мъж. „Отвреме навреме си мисля да напусна Милано. Вече не мога да живея тук. Направо сте луди. Посвещавате повече внимание на човек като мен, отколкото на хиляди други теми като войни или световни драми“, казва младият мъж.

Но на въпроса дали се чувства уморен от Италия, Казираги младши казва: „Не, не си отивам, та нали и аз съм италианец“.

Тъй като не е бил хванат в крачка от полицията по време на рисуването на графити по стените, Пиер Казираги не може да бъде глобен.

Единствената му глоба засега е заради паркиране на забранено място на колата му с регистрация „Княжество Монако“.

Пиер Казираги е третият поред за наследяването на трона на богатото княжество след брат си Андреа и майка си, тъй като досега чичо му Албер няма законни деца.

Пиер е едно от трите деца на принцеса Каролина от италианския й съпруг Стефано Казираги, който загина при катастрофа.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

0 comments: