абривиатури

Sunday, September 28, 2008

е тва си го намерих в архивите от 9 клас. с Красо от божурище кат нямаше кво да праим в часовете...

абривиатури
ПЕРХИДРОЛ
Пътнически Екскурзоводен Рейс Ходеш из Долини с Рози и Овощки с Лимони.

АНАЛЧЕ
Английски Номинации и Анализи на Лошо Членуваните Елементи.

НЕ ПРАВИ БЪРКОТИИ
Национален Екологичен Правещ и Работещ Анонимно Винозавод Изследваш Българските Ъгломери Работещи Кротко и Отмерващи Тайните Илизионистки Линии.

МАСТУРБАЦИЯ
Магадански Анонимен Специализиран Трудов Университет Работещ в Баня Анализиращ Циците и Яйчниците.

НЕПРОТИВОКОНСТИТУЦИОВАТЕЛСТВУВАЙТЕ
Немски Екологичен Природен Резерват Осигуряващ Топли И Влажни Обиталища за Консервиране на Океанска Норка,Стерелизирана по Технология от Индианските Тайни Урганизации на Целомъдрието и Интелектуалното Образование В Армията на Талибанските Еничери и Лесбийките С Тайнствени Вещи У Внуците Си и Анализиращи Йонизирането на Турските Електроцентрали.
ДЕЖАВУ
1.Дръжка с Естествен Живак Анализиран от Военния Университет.

2.Да Еба и Живота!!!Аз Видех Унова.
3.Дървена Електрическа Жаба Анализираща Виното в Университета.


Обичайте градския транспорт
Обществен Български И Чешки Анонимен Йонен Телевизор Електризиращ Градските Родители,Анализиращ Долу Сухата Круша И Ягодите Търсещ Работещия Анонимно Нов Селски Пич Обикалящ Равнините и Тундрата.

ТЪРМЪК
Турски Ъкъл Работещ в Мистичния Ъгъл На Крепостта.

Чичковите червенотиквеничковчета
Чешки Инспектори от Човеци Които Основаха Висшите Институти Търсещи Единствените Чайки и Евреи с Рязани Вратове от Еничерите,Носещи Опасни Турски Имамбаялдъта Които са Взети от Европейските Номиматични Институти за Червеите КОито Взеха Да Тъпеят с Евреите и Тулбухинските Араби.

Бай Гошо и баща му
Български Анти-Йонизиращ Гастрономически Общо Шивашки Ониверситет Инспектиращ Бобът с Аспержи от Щабът на Австрийските Мутри Улигофрени.

Технология на материалите
Товарен Електричен Хладилник Носещ Океански Лебеди,Обикалящ Градовете Из Япония Норвегия Англия,И
Математиците Анализиращи ТЕоремите за Радиусите на Италианския Астроном и Лирик Исак Тех Естеров.Бах тая дума
1.Бърз Анализ на Хетеросексуалните Типове,Антидейността Явяващи се в Дупките на Убществото и Мастурбацията на Армейците.
2.Бързи Анонимни Хетеросексуални Тайни Агенти Ядящи от Дунавското Устие Миди и Авокадо.

Бира и Шкембе

Бързи,Интернационални,Работещи Анонимнои И Шумно Кралски Ебачи Молещи Баба си за Ебане.

Гларус
1.Гладна Леля Анонимно Разсипваща Уиски и Семки.
2.Гладни Лелички Анонимно Разсипващи Уиски и Семки.
3.Гимли Леголас и Арагорн Разрушават Устрйството на Селяните.

Ще се самоубия
Щатски Експерти Стремящи се да Ентусиазират Самоубийците да се АМбицират и Осмислят Устройството на Битието си в Ямайка.

Цвекар
Централен Варненски Електорат Клецащ Аналните Работници.

Слави Трифонов
Съюз наЛигавите Анално-Податливи Вавилонци Интраверти Търсещи Ресурси И Фодаментални, Неща Опровергаващи Войната.Добър вечер уважаеми зрители на бтв добре дошли и вие скъпи гости в нашето студио радвам се дави видя!
Добре Оборудвани Ъглови Разработки На Вече Разработения Унищожаваш За Вагоните Железопътен Автомобил Емайлира И Заварен От Работника Издал Тайната За Евакуацията От Лабораторията На Идейния Налудничев Абитуриент Бодилко Трънков Вазелинков Допринесъл За Бързото Решение На Дошлите Избръснати Военни От Ирак Евакуирали Се Когато Ъпсурдните Политици Искали Гръцки Останки-Игнорирани Да Се Върнат На Нашенските Талантливи Омъртвители Стиснали Уръжието За Донорски Изследващи и
Отрязващи Ранените Далтонисти С Вече Атрофирали Мускули Сраснали с Естерите и Дисицираните Алдехиди Влияещи в Използването на Видовете Делокализирани Ядра.

На тази дума съкращението доста трудно го измислих
Национална Академия за Теореми и
Аксиоми,Знания,Исторически Документални и Универсални Математически Анализи за Събиране Коренуване и Рационализиране на Щърчащите Елементи на Ново Измислените Екологични Турбо Оскорителни Двигатели за Оскоряване Силата на Тонколоните и Аудио Трансформаторите Успели да Деактивират Неутронните-Отоплителни Газостанции Основани от Израелския Мисионер за Либерализъм към Изгубените Химици.

ЧИКИДЖИЯ
Членски Инспекторат Критикуващ Индиянските Дарения от Жаби Към Източна Япония.ИХ БИН СЕКСМАШИН
Институция Хранеща Богати И Неуки Сексуално Епидимични Кукери Смучещи Мазни Ануси и Шашкащи Импровизиращите Негодници.

ЕДИН ЕБАХ И ТОЙ УМРЯ
Единични Диспансерни Инфекциозни Неудачници Ебаващи Богатите и Алчни Хлебари Изследващи Тайната На Олиото И Йода Убиващ Малки Ракообразни Яйца.

И ЗАМИРИСА НА МОРЕ
Институция Занимаваща се с Аналния Мистериозен Изрод Разкрил Инспекторат за Сексо-Полови Ампутации Наречени Анти Траверсни Манипулации Одобрени от Резбарита Евреи.

ГОСПОДИН ЛЮБАЧИЕ
Гръцка Обединена Селска Партия Основана от Италианци и Немци Лежащи в Южната Баня Анализиращи Чешките Интернационални Електроцентрали.

НА МАРКО ТОПКИТЕ
Национална Академия на Магадан за Анализ Работниците в Комунистически Организации и Търговското оправление на Политическите Коалиции Издирващи Техните Електроцентрали.

ГРАМОФОН
Гръцки Работещ и Анализиращ Мистичнообединен Форум Опериращ на Носилки.

ТАТУИРОВКА
Турски Акробат Търсещ Уравновесената И Регулируема Обица за Върховния Кеф на Арабите.

ДЕНОНОЩЕН МАГАЗИН
Данъчните се Ентусиазираха да Носят Облигациите от Народа Оплюващ щетите На Месото от Агнешки Гърди с Азиатска Националност.

В АНУСЪТ МИ ИМА КРАСТЕВИЧКИ
Вагинален и Анален Начин от Урсула за Селектиране на Ъпсурдните Траверси Можещи да Имат Искрена Молба за Красив Анален Секс с Талантливи Експерти Във Индивидуалните Чикии, Които го Искат.

ОРХАН БУРКАН ПЪРЖИ ЯГОДИ
Остър Респираторен Хашиш Ангажиращ Националната Борба с Урганизираната Ракиена Контрабанда на Анонимните Наркомани Печащи Ърпаджикова Ракия и Желе за Изтезняването на Японските Гномчета и за Озъптяване на Диви Индиянци.

СЕРЕМ НАДЕНИЦИ
Съюз на Енергийните Работници Ежедневно Мъчещи се да Научат и Анализират Дейността на Една от Набръчканите и Изродски Цици на ИНДИРА (Радич).

ПЛЕШИВ ГЛАРУС
Палестинска Легална Екстремистка Шаманна Институция Вербуваща Градски Лайновози Анализиращи Рум-Сервизите.

0 comments: