JAM ON IT - FUNKY PEOPLE IS COMMING 19 - 22 Sept.

Tuesday, September 02, 2008

Photobucket


ВНИМАНИЕ....! JAM ON IT-РАЗЧУПИ СИТУАЦИЯТА ЩЕ УДАРИ СТРАНАТА! В СМОЛЯН НА
19-20.09 И В СОФИЯ НА 22.09
ИСТИНСКА ХИП-ХОП ФЪНК БОМБА ИДВА с NESCAFE 3in1!

На 19-20.09 в Смолян и на 22.09 в София ще съберат едни от най-добрите хип хоп артисти в света. Представители от Англия, САЩ, Германия, Холандия, Полша, Тайланд и Италия ще мерят сили в деветото издание на фестивала JAM ON IT - РАЗЧУПИ СИТУАЦИЯТА с NESCAFE 3in1 - oрганизирано от SLEEPWALKINGZ, NESCAFE 3in1 и ОБЩИНА СМОЛЯН.
Над 100 диджеи, брейкъри и графити артисти ще участват в грандиозното събитие. Сред специалните гости на фестивала ще бъдат легендарни изпълнители като MAURICIO(USA/ITALY), който е съосновател на двете най-големи и известни бибой крюта в света Rock Steady Crew-USA и Battle Squad-GER. Небезизвестният Mo’E’Rockz (Mpire Records/Манхайм/Германния), поканен да участва в церемонията по откриването на Олимпийските игри в Пекин. Световноизвестният рапър DONALD D (USA) и популярният графити артист REBEL169 (Германия). България ще бъде представена от най-прочутите си хип хоп артисти СПЕНС, УДАРНАТА ГРУПА, САМУИЛ, SKILLER, RAMON, NASTE и много други.
Освен международните танцови битки на фестивала ще има възможност да се наблюдава и шоу спектакли на гостите от чужбина, а неизменна част от събитието ще бъде специално шоу на SLEEPWALKINGZ CREW. През трите фестивални дни, за феновете ще има неограничено количество NESCAFE 3in1 и позитивни емоции. Програмата на фестивала включва още: уъркшопи, загряващи и автър партита, графити екшън пойнт, маркет плейс.
На 19 септември купонът ще бъде разчупен с ROCK YA SOUL SESSION воден от SOUL TROTTER (ХОЛ). Уъркшопите, които започват в събота на обяд, заедно с участниците ще предоставят необходимата информация на феновете.
На 20 септември JAM ON IT - РАЗЧУПИ СИТУАЦИЯТА с NESCAFE 3in1 продължава с GRAFF ACTION POINT с участието на български и международни артисти. В същия ден от 19 ч. ще се състои основното събитие - Оспорваните танцови битки ще се преплитат в програмата с различни шоуспектакли, колоритни гости и импровизации. А в края всички присъстващи ще се съберат на AFTER PARTY в сградата на хотел Смолян, където ще станат част от атмосферата на оригиналните партита организирани от SLEEPWALKINGZ.
На 22 септември шоуто продължава в София пред Народния Театър. Деветото издание на фестивала JAM ON IT - РАЗЧУПИ СИТУАЦИЯТА с NESCAFE 3in1 ще представи най-доброто от световната хип хоп култура.
Партньорството между Nescafe 3in1 и SLEEPWALKINGZ, което започва със снимането на една рекламна кампания, прераства в основа за реализирането на един от най-ефектните хип хоп фестивали – JAM ON IT. Така за пореден път Nescafe 3in1 подкрепя развитието и популяризирането на хип хоп културата в България.

0 comments: